Lån penge nemt og hurtigt

Lån penge nemt og hurtigt

Undgå at stille sikkerhed for din lån, når du vælger kviklån. Den simple ansøgningsproces og den hurtige godkendelse giver dig penge på kontoen allerede inden for 24 timer – og så skal du ikke forklare, hvad du vil bruge pengene til. Samme vilkår som almindelige lån, bare hurtigere og uden alt det besværlige. Lån penge nemt og hurtigt sammenlignings-portalen Fairlån.

Hvad er kviklån?

Kviklån er online lån, som du ansøger om elektronisk hos en låneudbyder, hvorefter pengene automatisk indsættes på din konto. Navnet indikerer at ansøgningsprocessen og udbetalingen af pengene går hurtigt, og lånetypen skrives lige så ofte på den danske måde: Kviklån.

På nogle områder fungerer kviklån ligesom alle andre lån, mens de på andre områder er forskellige. Fælles for online lån og mere traditionelle lån fra eksempelvis banker eller kreditinstitutter er, at du betaler for lånet via renter og gebyrer. Afbetalingen foregår på månedsbasis over en på forhånd fastlagt periode, kaldet for lånets løbetid.

Forskellen på kviklån og andre lån er, at alt foregår online, og du skal hverken redegør for, hvad lånet skal bruges til eller stille sikkerhed for lånet.

Kan du tage kviklån uden sikkerhed?

Ja, det kan du. Et online lån er blandt andet kendetegnende ved, at det ikke stiller krav om sikkerhed for lånet. Konkret betyder det, at du ikke behøver at eje noget af tilsvarende værdi, som låneudbyderen kan tage, hvis du undlader at betale tilbage. Du behøver heller ikke have andre til at stille sikkerhed således, at de skal betale, hvis du ikke kan.

Du behøver ikke lede efter kviklån uden sikkerhed, når du søger efter online lån – alle kviklån er uden sikkerhed. Så længe du opfylder de nødvendige krav, kan du ansøge om kviklån og dermed undgå at skulle stille sikkerhed.

Er der krav til at kunne låne online?

Selvom de er få, er der nogle basale krav til at kunne ansøge om lån online. Du skal være myndig – det vil sige, du skal være over 18 år gammel. Du skal være dansk statsborger – der eksisterer dog nogle danske låneudbydere, der tilbyder lån til andre statsborgerskaber. Du skal have en fast indtægt – få låneudbydere kræver ikke, at du er i arbejde. Og du må ikke være registeret i RKI – medmindre du vælger en låneudbyder, der (ofte mod lidt flere omkostninger) er villig til at kreditvurdere dig til at lån trods en historik som dårlig betaler.

Bliv klogere på ansøgningsprocessen…

Der er seks trin i en ansøgningsproces til en kviklån:

  • Beslut dig for et lån og en løbetid
  • Tjek sammenligning af lån online
  • Vælg din ideelle låneudbyder
  • Ansøg og godkend med NemID
  • Afvent elektronisk godkendelse
  • Hæv pengene på din Nemkonto

Start med at overveje størrelsen på dit lån, og hvor meget du har råd til at betale tilbage hver måned – det afgør lånets løbetid. Sammenlign prisen (ÅOP – årlige omkostninger i procent) for lånet hos forskellige låneudbydere online. Vælg den låneudbyder, der matcher dine ønsker bedst. Ansøg og godkend med dit NemID og afvent svar allerede i dag. Hæv pengene på din konto i morgen.

Låneudbyderen indhenter via dit NemID al nødvendig information om dig til sin kreditvurdering, så du behøver ikke at videregive dokumenter i forbindelse med ansøgningsprocessen.