Nyt kviklån på markedet

Nyt kviklån på markedet

Kan man tage et kviklån udenom NemID

Nej, det er ikke en mulighed at kunne optage et lån hos Robotlån udenom NemID. Og det bør man som sådan også være glad for. For netop NemId er med til at sikre en større gennemsigtighed og sikkerhed i hele låneproceduren. Det effektiviserer låneproceduren gevaldigt, ikke blot for Robotlån som udbyder, men også for dig som kunde. Så det er klar en fordel at NemId er med indover, når man skal låne penge.

robotlaan

Spørger man om hvad pengene skal bruges til

I gamle dage var det næsten kotume at låneudbyderne skulle vide noget om selve formålet med lånet. Det forholder sig heldigvis helt anderledes idag. Der er langt større privatliv, når det kommer til låneoptag idag. Ingen online låneudbyder med respekt for sig selv spørger ind til formålet med dit lån. De er hverken interesseret i at høre om det skal bruges på tøj, rejser, creme eller et ton lakridspiber. Det eneste låneudbyderne er interesserede i at vide er, om du kan opfylde deres kriterier for overhovedet at kunne komme i betragtning til et lån. Så nej, du behøver hverken frygte for at skulle sige sandheden eller stikke en hvid løgn, når du søger om et kviklån hos Robotlån. For der spørges ikke til formålet.

Hvordan og hvor hurtigt udbetales pengene

Når Robotlån har indhentet de tilstrækkelige dokumenter for din kreditværdighed og dine personlige data, så går godkendelses-processen igang. Bliver du godkendt, vil du få besked forholdsvist hurtigt, og med dette starter udbetalingsprocessen. Du skal ikke forvente at vente længe. Der vil højst gå noget, der minder om en bankdag, før pengene er overført og til rådighed på din konto.

Overordnet set tager godkendelsesprocessen ikke andet end få minutter. Og selve din underskrift på låneaftalen tager heller ikke andet end få minutter, så overordnet set er hele låneproceduren, såfremt den godkendes, et foretagende, der altså ikke tager meget mere end 24 timer. Du kan altså søge idag, og stå med pengene imorgen mere eller mindre.

Om lån og kredit – hvor meget kan du låne?

Det er din kreditværdighed som afgør, hvor mange penge du i virkeligheden kan låne. Har du en høj indkomst, kan du naturligvis låne et noget højere beløb, end hvis du havde et dårligt betalt arbejde. Dog kommer det også an på, hvor meget gæld du har i forvejen, og ikke mindst om du er registreret i RKI.

Er du blevet registreret som dårlig betaler, så kan det være ligegyldigt hvor høj en indkomst du har, de fleste låneudbydere vælger at lukke kassen for de, som de ikke er sikre på at få pengene tilbage fra.