kasser med måltider er svaret, hvis du mangler tiden til at kokkerere til hverdag.

De fleste har prøvet at stresse i sidste øjeblik pga. aftensmaden. Det er spild af tid og er anstrengende. Den tid kan du bruge på noget, der er mere behageligt på en ophængt arbejdsdag.
Det smarte ved måltidskasser er, at du ikke behøver at planlægge madplan og handle ind. I økologisk måltidskasse er en udtænkt menu og alle de ingredienser, du har behov for for at lave sund mad. Ingredienserne er afstemt i lige præcis de mængder, der skal anvendes. Derfor slipper du for at smide mad ud.

Der er rigtig mange madleveringer på markedet. Der findes kasser med måltider til dem der spiser plantebaseret, de overfølsomme, de nysgerrige, dem der kun spiser økologisk, de miljøbevidste, børnefamilierne og dem, der bor for sig selv. Derfor findes der selvfølgelig også en kasse med måltider, der passer præcist til jeres familie.

Ligemeget hvilket firma du får måltidslevering af, kan I tilpasse den, så måltidskassen stemmer overens med dine præferencer. Du kan blandt andet justere hvor mange dage, du vil have leveret mad til. Hvor mange antal, der skal blive mæt. Og du kan også selv bestemme hvilken dag på ugen, du foretrækker at få levering af måltidskassen.
Har du meget travlt til hverdag, kan du også få leveret måltidslevering, hvor retterne er tilberedt, og det eneste, du selv skal fikse, er at opvarme og servere retterne. Således kommer du uden om selv at skrælle grøntsager og stege kød.
Vil du derimod at forberede din mad selv, eksisterer der selvfølgelig rigelig chance for det.
Der findes som nævnt i det ovenstående et stort tilbud af kasser med måltider, så der er én til dig uanset dine ønsker. Nogle af de mest anvendte virksomheder er Retnemt måltidskasse :

Retnemt.dk. Retnemt-måltidslevering er – som navnet hentyder – ret nemt. Du har lejlighed til vælge imellem mange forskellige temaer. Der findes hverdagsmad, spændende mad, mad til de små og så videre. Varerne i måltidskasserne fra Retnemt er magen til det, du handler i dagligvarebutikkerne med tilvalg af økologiske produkter, hvis du foretrækker det. Du kan uden besvær udskifte madplanen i måltidskasserne fra gang til gang, hvis du ønsker at prøve noget nyt.

Aarstiderne.dk. Hos Aarstiderne er de lækre varer og økologi i hovedsædet. Her er du garanteret rigelig af sunde produkter i dine madplaner. Der findes masser forskellige menuer at vælge imellem. Spiser du vegetarisk, er Årstiderne et rigtig godt valg af måltidslevering. Der findes derudover også flere muligheder for at vælge måltider der indeholder kød, fisk og fjerkræ.

Måltidsboxen. Måltidsboxen er færdigtilberedt retter leveret hjem til dig. Det eneste, du selv skal foretage dig, er at varme maden og servere det. Lækkert i en travl hverdag, hvor det stadig er vigtigt at spise lækkert. Hos Måltidsboxen kan du justere, om du vil have vegetarisk mad eller ikke. Du kan desuden kombinere det, hvis du kun ønsker nogle måltider uden kød om ugen.

Skagenfood. Skagenfood kasser med måltider er mest måltider med fisk og klimavenlige måltider. Du kan endvidere tilvælge levering af retter med kød og kylling. Skagenfood tilbyder også kasser med måltider med færdigtilberedt mad. Der findes således de fleste familier hos Skagenfood.