Måltidskasser er en stor hjælp, hvis du ikke har tiden til at lave mad hver dag.

Måltidskasser er en stor hjælp, hvis du ikke har tiden til at lave mad hver dag.

Mange af os kender til at handle varer i sidste øjeblik på grund af aftensmaden. Det tager lang tid og er bøvlet. Den tid kan du bruge på noget, der er en del mere rart på en stressende hverdag.
Det fikse ved kasser med måltider er, at du slipper for at planlægge ugens måltider og købe råvarer. I en veganer måltidskasse er en forudbestemt menu og alle de ingredienser, du skal bruge for at kokkerere sund mad. Produkterne bliver leveret i lige præcis de mængder, der skal bruges. Således kommer du uden om madspild.

Der er mange måltidsleveringer på markedet. Der findes kasser med mad til veganerne, de overfølsomme, de kræsne, dem der kun spiser økologisk, de miljøbevidste, familier med børn og dem, der bor for sig selv. Derfor findes der ganske sikkert også en kasse med måltider, der passer perfekt til jeres familie.

Uanset hvilket firma du får måltidslevering af, kan I tilpasse den, så måltidskassen stemmer overens med din families forventninger. Du kan for eksempel justere hvor mange dage, du vil have leveret mad til. Hvor mange personer, der skal mættes. Og du kan også selv bestemme hvilken ugedag, du ønsker at få leveret din måltidskasse.
Har du en rigtig travl hverdag, kan du desuden købe kasser med måltider, hvor retterne er klar til at spise, og det eneste, du selv skal gøre, er at lune og anrette den. Således er du fritaget for selv at skrælle grøntsager og stege kød.
Foretrækker du derimod at forberede dine retter selv, er der også rig mulighed for det.
Der er som tidligere nævnt et bredt udvalg af kasser med måltider, så der er én til dig uanset dine ønsker. Tag f.eks. Måltidsboxen og deres populære måltidskasser, som både giver dig sund og lækker mad, og bidrager til at du følger kostpyramiden.

Retnemt.dk. Retnemt-måltidslevering er – som navnet antyder – ret nemt. Du kan justere imellem det store udvalg af forskellige måltider. Der er populære retter, spændende mad, retter til børnefamilien og så videre. Råvarerne i måltidskasserne fra Retnemt er magen til dem, du køber i dagligvarebutikkerne med tilvalg af økologiske fødevarer, hvis du foretrækker det. Du kan nemt vælge imellem måltiderne i kasserne fra gang til gang, hvis du ønsker at forsøge noget nyt.

Aarstiderne.dk. Ved Årstiderne er de friske produkter og økologi vigtigt. Her er du garanteret rigelig af sunde råvarer i dine retter. Der findes rigtig mange forskellige kasser at vælge imellem. Spiser du vegetarisk, er Årstiderne et rigtig godt bud på måltidslevering. Der er derudover også mange muligheder for at bestille madplaner med gris, fisk og fjerkræ.

Måltidsboxen. Måltidsboxen er færdiglavet måltider leveret hjem til dig. Det eneste, du selv skal gøre, er at varme måltiderne og spise det. Hurtigt i en stressende hverdag, hvor det stadig er essentielt at spise varieret. Hos Måltidsboxen kan du vælge, om du foretrækker plantebaseret mad eller måltider med kød. Du kan også blande det, hvis du kun ønsker enkelte dage uden kød om ugen.

Skagenfood. Skagenfood kasser med mad er med fokus på fiskeretter og klimavenlige madplaner. Du kan endvidere vælge levering af retter med oksekød og fjerkræ. Skagenfood laver også måltidslevering med færdiglavet måltider. Der findes helt bestemt de fleste hos Skagenfood.